Obyčejný snílek

Obyčejný snílek

Já nejsem žádný básník
Jen obyčejný snílek
Co s Tebou by chtěl jet
Někam na tajný výlet

Za oponu snění
Do blízkosti tajných dálek
Kde přání bez obálek
Z nebe padají


Tam kde vzduch je svěží
Na ničem jiném nezáleží
Jen na rytmu života
A souznění duší

Ta země někde bude
Ne pro duchovně chudé
Pro lidičky co hledají lásku
V kapradí či na oblázku
Autor Stanislav32, 18.04.2022
Přečteno 168x
Tipy 9
Poslední tipující: Emily Říhová, Sonador, Psavec, Lexi, J's .., Fialový metal, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké.

18.04.2022 17:12:23 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí