Tma

Tma

Anotace: ..

Kytička voňavá,
co rázem tu uvadla
sluníčko zářící
co zapadlo rázem,
měsíc co neví
jak změnil se svět.
Růže už nevoní
tma vešla do duší
umírá láska
už nechce se žít.
Smutno je,ticho
zoufalo,bolavo.
Pusto je prázdno
cítíš ten žal?
pusto je smutno
já nemůžu dál.
Autor Zlatičko, 20.03.2007
Přečteno 381x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bude líp!

20.03.2007 18:25:00 | Gregy

Dobře děláš nejlepší je se z toho vypsat

20.03.2007 16:07:00 | Čekanka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí