Jen s Tebou

Jen s Tebou

Anotace: ...jsem úplný...

Miluju každou chvíli s Tebou,

miluju každý Tvůj jemný pór,

s Tebou se mé pevné dlaně chvějou

a v srdcích slyším andělů chór....

 

Miluji všechna naše rána, 

kdy voníváš mi po jasmínu,

kdy temné noci zvoní hrana

a už končí vláda stínů...

 

Miluju vůni Tvojí růže,

kdy bytí Tvé splývá v mé síle,

miluju nádechy Tvé kůže,

má lásko podobáš se víle...

 

Miluji Tvojí chůzi lehkou,

kdy se mnou tančíš mnoho dnů,

miluji Tvojí duší křehkou,

ona je splnění mých snů....

 

Jsi splnění mých snů...

Autor chalcedon, 22.04.2022
Přečteno 224x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, Malá mořská víla, Marten, Sonador
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je hezké vědět
že někde v dáli ještě žije
láskyplná
v šalmaj skýtá melodie :)

23.04.2022 08:22:40 | Malá mořská víla

Krásné vyznání

22.04.2022 11:14:14 | Marry31

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí