Východ i západ srdce

Východ i západ srdce

Ve světě pod polštářem,
teplo je a bezpečí.
Sen bývá mým otrokářem,
přání plní bez řečí.

Den příběhy rozpustí,
co píšu po tmě jejich scénář.
Jen jedno mě nepustí,
láska kterou v mých rtech poznáš.

Jsi první koho ve snu vidím,
první koho vídím v bdění.
Dlaní po zádech ti slídím,
a v srdci se mi tóny pění.

S tebou začínám i končím,
rotuji stále na tvém obzoru.
Dáváš potravu mým očím,
jsi smyslem mého prostoru.
Autor petrzal, 26.04.2022
Přečteno 141x
Tipy 10
Poslední tipující: šerý, Marry31, Kan, Psavec, blues, Friday, mkinka, Fialový metal
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc krásné

26.04.2022 14:21:17 | Marry31

Takové můžu, líbí se mi .)

26.04.2022 09:53:26 | Constantine

Nádhera.

26.04.2022 09:16:31 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí