Růžové brýle

Růžové brýle

Potkal jsem dívku v růžových brýlích
Měl jsem z ní nádherný pocit
Rád bych s ní byl nejen o volných chvílích
Chtěl bych jí květiny nosit

Nejenom květiny ale i lásku
Na dlani v náručí u srdce
Snad potvrdí moji objednávku
Já nechci být mužem pouze v záloze

Možná se známe z minulých životů
Nebo úplně odjakživa
Byl by to první přenos z přímých přenosů
Kde nejsou potřeba žádná slova
Autor Stanislav32, 27.04.2022
Přečteno 195x
Tipy 1
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí