Nádraží

Nádraží

V pórech se mi rosa sráží,
jsem jako stín staré vrby.
Čekám štěstí na nádraží,
hvězdy v nebi dávno zmrzly.

Doběhl jsem kousek další,
etap plnění svých snů.
Chmury moje láska plaší,
pod hladinu neklesnu.

Moje volby v našem světě,
žít a plakat, či se smát.
Beruško řvu Miluju tě,
nemusíš se stínů bát.
Autor petrzal, 29.04.2022
Přečteno 135x
Tipy 8
Poslední tipující: jenommarie, mkinka, Vydima27, Psavec, Friday
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí