S Kráskou na pobřeží

S Kráskou na pobřeží

ležíš nahá na břehu

tělo Tvé mně na obdiv

žádná loďka v dohledu

netěším se na odliv



samý písek

krabích misek

je zde hodně poustevníků



neměj obav

jen se pobav

neskončíme na pomníku



zůstaň ležet

musím běžet

zkusím najít ulitu



......schováme se v úkrytu
Autor JSH, 01.05.2022
Přečteno 229x
Tipy 6
Poslední tipující: Emily Říhová, mkinka, Psavec, šerý, Frr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Místy hravě, místy smavě. Hezká, odlehčená*

01.05.2022 11:12:29 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí