První máj je po jeho boku ráj

První máj je po jeho boku ráj

Anotace: První máj, lásky čas...

Byl první máj, lásky čas,
zval mě ku lásce jeho hlas.
Jeho hlas je tak boží,
vždy mě k jeho nohám složí.

Láska silná jako trám,
jestli zmizí, zanechá na mém srdci šrám.
Každý jeho dotek mě dráždí,
o mé štěstí se vždy snaží.

Můj milý pochází z daleka,
on ničeho se v životě neleká.
Můj milý je mi oporou jako skála,
takového muže jsem si vždy přála.

Chci ho líbat pod třešní každý den,
jen s ním je můj život jako krásný sen.
On bude navždy můj král,
takovou lásku by si každý přál.

Miluju tě, prvního máje i celý rok,
tys byl ke štěstí ten správný krok.
Budu tu pro tebe v létě i v zimě,
kašlu na to, co je za období, kdykoliv vem si mě.
Autor moongirl, 01.05.2022
Přečteno 168x
Tipy 3
Poslední tipující: grázlík
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná poezie se ti povedla, ale vypustil bych někdy zbytečná zájmena .)

02.05.2022 09:46:29 | Constantine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí