Otisk

Otisk

Anotace: ...

Chtěl bych Ti ze rtů sejmout otisk touhy

ukrýt ho v sobě hluboko do archívu

abych až jednou opustíš mě

našel v něm zase víru

 

v soukromém deníku slepýma očima

tisíckrát prohrát vyhrané sázky

dotekem číst si

a milovat tvé vrásky

 

ze rtů sejmout ho nahlas

ozvěnou ticha poslední věty

odemknout

divoké světy

 

budoucí vzpomínky

výkřiky něhy vytváří

naději vrásek

do tváří

Autor kroužek, 04.05.2022
Přečteno 167x
Tipy 9
Poslední tipující: Stanislav32, Sonador, Marten, Fialový metal, Psavec
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kouzelné, milé :)

04.05.2022 20:46:01 | Narra

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí