Tajemná síla lásky

Tajemná síla lásky

Nejsme ve vesmíru sami!
To asi každý podvědomě tuší
Tajemná síla lásky je tu s námi
A s ní miliony rozechvělých duší

Ona je hnací silou téměř všeho
Je úžasné okouzlení na druhou
S magickou láskou tě nemůže potkat nic zlého
Pouze duha se ji může rovnat s krásou svou

Úchvatný její silný proud
Dokáže zharmonizovat všechny spory
Všechny vesmírné tragédie pohasnou
S láskou když se něco pevně spojí

Nejsme ve vesmíru sami!
Ona je vlastně vlastně vším!
Když rozběhneš se na všechny světové strany
Vždy potkáš se s ní a úžasu zkoprníš

Cožpak se dá bez ní žít!!!???
Autor Stanislav32, 07.05.2022
Přečteno 313x
Tipy 11
Poslední tipující: Lesní žínka, Emily Říhová, šerý, Psavec, Frr, Vivien, Fialový metal, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře

Není to žádná věda,
bez lásky žít se prostě nedá,
ona je zkrátka vším
jen s ní je život barevným!
Krásný večer, Stando

10.05.2022 23:24:43 | Emily Říhová

Děkuji, hezký komentář

13.05.2022 20:56:26 | Stanislav32

To mě těší... Krásný večer

14.05.2022 22:16:01 | Emily Říhová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí