Tulipánová

Tulipánová

Anotace: Malování slovy 2022

Jedu autem kolem zahrádky.
Tulipán kreslí obrázky.
Jedním tahem barvou něhy.
Ach jak myslí na květiny.

Padají růžové odstíny.
Mají duši a ta kytkám sluší.
A já zas píšu v moci kytek
zprávu pro zítřek.

Budu zalévat a nechám růst.
I růžová se chvěje i vedle se směje růž.
Kropím láskou matku českou zem.
Se slovem i úsměvem.

Příroda dá lidství
a něhu mezi lístky.
Žena je voda
a rodí se a plá.

Duše je smaragd a ta se rozdává.
Slovo chodí po písmenku
a hledá právě rovinku.
Má tulipán a on je milý stan.
Klidná v sobě.
Zpívá k ní kormorán.
Ná a ná. Tulipánová.
Autor mkinka, 07.05.2022
Přečteno 160x
Tipy 10
Poslední tipující: Fialový metal, Psavec, kudlankaW, Amonasr, Kan, Frr, Fil
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí