První Rande

První Rande

Anotace: text o situaci pár hodin před nehodou (dopravní nehodou :D) Opětovně i v hudebním provedení viz. odkaz


Viktor – „První Rande“

Ranní káva, venku slunce, začínám se těšit,
Dnešek jsem tu pro Tebe, jako Holky budem život řešit,
Rychlá koupel, nestíhám, tak nakupuji v Pandě,
Odpoledne vytvořený, jak na první Rande.


Jako čert budu tuhle duši chvíli střežit,
Místo růže, vezu víno, kvalitní zábava zaplacena  v Cashi,
Celý odpoledne večer dělám holkám Garde, protože,
i Já bych dobrej den zas jednou rád měl.


Holky vyvoněný, vývrtka připravena a jídlo stole,
Tohle dokonalý spojení vidím, tak na sto let,
Nevím jak mnoho ke skutečnosti schází,
ale možná postačí dát naší fotku na pohled.
Až jednou nebudu mít auto, přijedu i na kole,
jsem romantická duše, nemám srdce jako led,
a nechci větu končit otřepanou frází,
o lásku musíš bojovat, ta nepřichází na povel.


Já jsem Ovíněný a Ty nachmelená,
mám tu pár veršů na beat od maměna
Já jsem nachmelený a TY ovíněná,
Bloudím (světem) ani jeden štěstí nemá
Já jsem ovíněný a Ty nachmelená,
konverzace konstruktivně ucelená,
Já jsem nachmelený a Ty ovíněná,
My jsme ta Dvojka,  co skvělou změnu hledá...
https://youtu.be/FNwnZfbZMYU

Autor Poetik, 09.05.2022
Přečteno 152x
Tipy 5
Poslední tipující: Stanislav32, CULIKATÁ, Iva Husárková, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí