Miluju Tě navždy

Miluju Tě navždy

Anotace: Pro Míšu

Byla si tak nervozní,
strašně si se bála,
já Ti říkal neboj se,
jsem tvrdej jak skála.

Lehla sis na záda, upřeně se dívala,
já se díval na Tebe
a svět se točil kolem mě.

Nejde jenom o tu noc,
miluju Tě navždy.

Ty jsi můj andílek a
já Tvůj zlobílek :-)
Autor Hops, 20.03.2007
Přečteno 740x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí