Hvězdičko

Hvězdičko

Jsi změtí slov a doteků,
vzpomínek a snů i plánů.
Nejvíce jak člověk v člověku,
se cítím jako obraz v rámu.

Píšeš slovy, pohledem i v doteku,
můj příběh na rozcestích snů.
Minulost prošla procesem resetu,
teď štěstím jsi mých dnů.

Dál piš a tvoř Beruško ve mě,
co začlas v čem jsi úspěšná.
Jsem rostlinka a ty má země,
jsi hvězda v nebi výjimečná.
Autor petrzal, 13.05.2022
Přečteno 201x
Tipy 14
Poslední tipující: jenommarie, mkinka, Fialový metal, Fractura cordis aperta, CULIKATÁ, šerý, Psavec, Vivien, Sonador
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezky se mi četla, pěkné.

13.05.2022 13:21:55 | CULIKATÁ

Ano, láska. Dole mít kořeny a v nebi hlavu*

13.05.2022 13:02:06 | šerý

jejda, taková pěkňučká, tomu říkám zarámování do štěstí

13.05.2022 11:59:22 | Vivien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí