Krvavá Vločka

Krvavá Vločka

rozřežu si jazyk
aby Ti zrudly rty
pro mne se neusměješ

ustelu si na trnech
abych Ti stekl po čele
sama si nevzpomeneš

rozeřvu se do tmy
abys ke mne přilétla
a Ty

věčně mne nemiluješ
chladnou … tichou … ozvěnou
Autor JSH, 14.05.2022
Přečteno 136x
Tipy 3
Poslední tipující: Stanislav32, šerý, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí