Může i pršet

Může i pršet

Anotace: Tvůj hlas hřeje pořád stejně, jako voda na kávu, jsem moc ráda, že jsi šťastný a je ruka v rukávu.

Už dlouho si mě neobejmul,
tak jako včera a chci ten pocit,
dlouho si nést v sobě.

Už dlouho si mě nepolíbil
a možná ani tenkrát,
když jsme se citově nepotkali
a srdce šlo s rozumem každý jinam spát.

Už dlouho jsem v Tvých očích
necítila to teplo,
co bych si chtěla pamatovat pořád.

A vím, že dnes nepůjdu jen tak spát,
bez Tebe, ač každý na druhé straně barikády,
vím, že dnes neusnu a neodstrčím tě zády.

Umačkat, schoulit se, zlíbat a mlčet,
srdce mám pod střechou, může i pršet.
Autor grázlík, 15.05.2022
Přečteno 228x
Tipy 9
Poslední tipující: CULIKATÁ, Psavec, Fialový metal, Lexi, Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tu prší láska, hezké.

15.05.2022 13:21:36 | CULIKATÁ

Až se srdce sevřelo

15.05.2022 09:37:37 | Lexi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí