Krvavá Vločka, Květy Skla

Krvavá Vločka, Květy Skla

Krvavá Vločka,
Květy Skla
studená ručka,
plameny zla
slzy tály, peklo mrzlo
hvězdy plály, srdce zrezlo

jitřenka mi svítí
pěstuj noční kvítí
střepy plodí samou krev,
opusť růže ve svých snech
i když sklidíš Ďáblův hněv
odneseš si na zádech
…Marii ze Země hlubin
sněženku a velký rubín
Autor JSH, 16.05.2022
Přečteno 179x
Tipy 5
Poslední tipující: Sonador, šerý, paradoxy, Frr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to tam, kam se člověk bojí vstoupit.

16.05.2022 08:44:44 | paradoxy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí