z tisíce karátů...

z tisíce karátů...

Anotace: jen pro Tebe, L***

Vznáším se po špičkách okolo tvých snů,
abych neprobudil Šípkovou Růženku,
která tu leží jako princezna,
a ze snění se usmívá,

spletené vlásky do copů,
nádherné oči ticíse karátů,
líbezně sladká hra jejích rtů,
dívka jak z Petrarcových sonetů,

po sklenkách stékají poslední kapky vína,
jak láska prostorem se rozpíná,
když sneseš se s lehkostí do mého klína,
čas se zastaví a mé srdce s Tebou zas na noc usíná,

Mám tě rád,
Interrea co tě líbám,
Láskou nasáklý,
Už napořád,
Jenom ty, nikdo víc,
Usíná v mém objetí,

TĚlo vedle tělo, jak to láska chtěla:-*
Autor Muta cum liquida, 20.03.2007
Přečteno 300x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí