Chrpy a Šalvěje

Chrpy a Šalvěje

je noc

ztrácím spánek
přemýšlím zda sníváš
a kam se ve snu díváš

je noc
pár kapek
deště
vánek
poslouchám tmu
zvenčí
klape to

okap je muzikant
a já
u tvých stránek
ty o lásce zpíváš
o slunci pro léto

víš
tobě
chci se dívat
do studánek
plavat ve tvých očích
a být zas poetou

ale dostávám lekci
mlčící a tmoucí

ztrácím spánek
a to až bude svítat
povíš mi nic nemaluj
převrhneš paleto

zase jsi svá seňorito

odemčená touhou
vidíš
oknem do pokoje prší
noc
a sklízet bude mrak

i v noci na časy se blýská
příroda očekává vláhu
a já vždycky chtěl tvé chrpy vidět zblízka
o tvých očích jsem snil
a zůstal na prahu

ano je to tak

nevstoupil jsem do tebe
neumím být slunce co rozzáří nebe

a ty zavřela jsi je

nepřipadám v úvahu
v polibku je moment lásky křehčí
potřebuješ srdce do děje

opřít se o muže na skále
vtom odkopáváš peřinu

zaplavují mě naděje

ale jen políbím tvá víčka

tvé lístky šalvěje
Autor J's .., 17.05.2022
Přečteno 148x
Tipy 13
Poslední tipující: Emily Říhová, Vivien, šerý, jitoush, Fialový metal, Anna Kristýna Černá, Psavec, CULIKATÁ, Lexi, Sonador
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...Hezká je ta Tvá...mi se do nálady strefila..."V polibku je moment lásky křehčí".....To je více než hezké....Ji./úsměv/P.S.Mám ráda tu modrou chrpovou....prostě pronikavě modré květy,zas tak moc rostlin modře nekvete...

17.05.2022 15:16:15 | jitoush

To je krása

17.05.2022 06:48:37 | Lexi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí