Jako suchá tráva

Jako suchá tráva

Nemohu splynout s jeho duší

a už ani s tou svojí

hlava mi třeští

srdce se někdy bojí

 

klopýtám bosá

po trávě na níž dávno vyschla rosa

kde roztály už loňské sněhy

kde sevřel jsi mě v náruč plnou něhy

 

a teď jsi pryč

té trávě prospěla by vláha

a mojí hlavě zase mléčná dráha

a tvoje pohlazení

 

možná, že tvoje náruč pro mě tady není

však pro tebe já navždy schovám své polibky...

Autor Anna Kristýna Černá, 19.05.2022
Přečteno 175x
Tipy 8
Poslední tipující: Emily Říhová, Psavec, Frr, Fialový metal, mkinka, Protos1182
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc krásné :)

19.05.2022 21:41:03 | Narra

Ten závěr laděný se mi hodně líbí.

19.05.2022 21:25:47 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí