Touha

Touha

Anotace: Z lásky a smutku

Víš ja vim že je to dlouho
Asi bys řekla běž do hajzlu touho
Přesto tady pořád sedí
A kurevsky hladově na Tebe hledí
Chce plenit Tvoje ústa
Chce v Tobě tvrdá zůstat
Chce vědět že Tvuj pot je slanej
Chce vidět když pohár rozkoše je plnej
Bože tak už mě líbej
Přez rameno se furt nedívej
Stojim před Tebou celej Tvuj a nahej
Sem pořád ten samej
Zamilovanej
Autor paradaj, 21.05.2022
Přečteno 258x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, Sonador, šerý, Iva Husárková, Frr
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zase dobrý, ale pohár rozkoše je plnej, to snad ne !!!

13.07.2022 23:52:18 | Matahaja

Chce slyšet pokoj výkřiků plnej

19.07.2022 00:13:21 | paradaj

Hm máš pravdu. Ale tak nějak to ze mě samo padalo.

18.07.2022 23:51:29 | paradaj

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí