Vyznání neznámému

Vyznání neznámému

Jsi anděl strážný můj,

spolu bychom byli celiství.

Proč bloudí zde jen duše půl?

 

Vždy zjevíš se ve snu mém

a představách.

Ale v tomto světě zlém,

nenechávej mne samotnou.

 

Neodcházej s každým novým ránem.

Buď mým životem,

buď mým pánem.

 

Každý můj nádech je výdechem tvým.

Slyším volání vzdálené,

a cítím tvou přítomnost.

Proč mé srdce je tak zmatené?

 

Po všechny věky světa,

spolu jsme byli.

Každý minulý život.

Proč nalézt se nemůžeme nyní?

 

Bez poloviny druhé

chřadnu a vytrácím se.

Neznám tvář,

ani jméno tvé,

ale vím, že tam někde jsi

a to mě drží při životě a v naději.

 

Můj drahý,

milovaný,

neznámý.

Autor Dívka ze Středozemě, 23.05.2022
Přečteno 187x
Tipy 7
Poslední tipující: Emily Říhová, Psavec, Fialový metal, Marry31, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkný .)

23.05.2022 10:18:31 | Constantine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí