Padající Jitřenka

Padající Jitřenka

chtít věčně být
a k tomu zlatou nit
jako mořský Ďas
ke dnu stáhnout nás
břichem pevně srostlý
tak hluboce sprostý
utopit svůj dluh
pak není žádný Bůh

jen zdivočelý z lesa
a pomněnková nebesa
však svěřenou mám moc
dnešní zasněná noc
sešít všechna znaménka
zbyde rudá vzpomínka
krátce si Tě podmanit
snad neumím Tě poranit
Autor JSH, 23.05.2022
Přečteno 188x
Tipy 8
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Caliéry, Stanislav32, Sonador, mkinka, Fil
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jitřenky nepadají :-)

26.08.2022 15:05:13 | Stanislav32

moc tomu nerozumím, ale zní to závažně...pracně ušito...

22.07.2022 17:27:07 | Frr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí