Svět se mění

Svět se mění

Svět se mění,

už místo pro lásku tu není

nehnu už prstem pro tebe

uvědom si – hledíš jen na sebe

 

býval jsi předmětem mých snů

a také kořením mých všedních dnů

a dnes jsou v troskách moje plány

moc tvrdé zasadil jsi rány

 

a než se s tmou na mě sny snesou

tak ptám se – tvé úsměvy kde jsou

proč nehladíš mé ruce, moje skráně?

Důvěra hnije v černé jámě…

Autor Anna Kristýna Černá, 26.05.2022
Přečteno 179x
Tipy 10
Poslední tipující: CULIKATÁ, Marten, Kan, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jak je mi Tvá báseň blízká...St

27.05.2022 08:08:11 | CULIKATÁ

Zajímavá .)

26.05.2022 14:43:39 | Constantine

...depresivnější o lásce bych nenapsal...ST....;-)ale je krutá...

26.05.2022 13:51:50 | Marten

Anno Kristýno Černá, to jsi napsala velice pěkně.

26.05.2022 13:12:58 | Kan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí