Nech srdce zavřené

Nech srdce zavřené

Co teď s tím?
Nech srdce zavřené.
Ty chceš ať smím
a neříkej že ne.
Já přísně zakázanou
teď dělám sebe samou...
Nech srdce zavřené
ať nemusím ti zase
říci to smutné ne
byť ono snadným zdá se.
Autor Duhová, 27.05.2022
Přečteno 170x
Tipy 9
Poslední tipující: martinaV, Kan, CULIKATÁ, Fialový metal, Sonador, Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Poslední čtyři verše jsou, a to neumím dost dobře chválit, jedinečné.

27.05.2022 14:42:06 | Kan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí