Zvědavost

Zvědavost

Přes opar únavy,
svit jara proniká.
Jsem strašně zvědavý,
na to se neříká.

Na to skrývají opary,
západů slunce i svítání.
Srdce co potravu dostaly,
když přijde naše líbání.

Co píší oči v pohledu,
když davem ke mě doletí.
Proč odolat jim nesvedu,
a rád se stanu obětí.

Jak zmrzlou mi duši probouzíš,
paprsky svého lásko bytí.
Krásu života ty si zasloužíš,
tvé štěstí je mé živobytí.
Autor petrzal, 02.06.2022
Přečteno 172x
Tipy 13
Poslední tipující: jenommarie, Kan, Fialový metal, Koala, CULIKATÁ, Lexi, šerý, Sonador, mkinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná.

02.06.2022 21:39:11 | Kan

Nádherná milostná báseň. "tvé štěstí je mé živobytí" - tohle je SUPER!!!

02.06.2022 16:38:05 | Koala

Ta poslední sloka je kouzelná.

02.06.2022 15:53:22 | CULIKATÁ

Nádherná báseň.

02.06.2022 13:37:26 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí