Vyznání

Vyznání

Anotace: Malování tahu 2022

Miluji Tvé pihy,
já zapomněla říct
a vylétli jsme na měsíc.
Přáli si být spolu čím dál víc,
neukojeni v touze
s chutí milovat se dlouze.

Tahy po Tvém těle
já brouzdala nesměle
v rytmu orchidee
a věděla, že nikdy nebudeme nepřátelé.

Nejsme přeci oběti chtíče,
ale barvou milovaného míče.
Tak se kutálíme jako jara petrklíče.
Ty líbáš líce měkce v pohádce.

Zavřeme oči a pod obočí
motýl ještě skočí.
Pták zpívá v linii,
naděje vyhrávají
a doufající nejsou zbabělci.

Ještě pusu neznámému umělci.
Cit žije v milém štětci.
Ať v lásce jsme všichni velcí.
Autor mkinka, 04.06.2022
Přečteno 200x
Tipy 6
Poslední tipující: CULIKATÁ, Psavec, Amonasr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ať v lásce jsme všichni velcí.... Ach Mkinko :) Krásné

04.06.2022 20:58:13 | Narra

Moc děkuji. vážím si Tvých slov.

04.06.2022 21:00:53 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí