Píseň pro Tebe

Píseň pro Tebe

Anotace: Malování tahu 2022

Sbírku v ruce mám
a věnování přidám.
Jsi námět a hledán.
Jsi modř oceánu
a hladíš ve svém stanu.
Už těším se,
až pusu dostanu.

Už vím - bez Tebe nežiji.
Dáme si zas čokoládu.
Říkáš, že je luxusní
já hltám na posezení
a mohla jsem jí jíst sedm dní.

Ptáček zpívá nám.
Sloky pošlu výšinám.
Tam ta dam.
Nitrem jsi prodýchán.
Uvnitř mě dán.
Autor mkinka, 05.06.2022
Přečteno 222x
Tipy 13
Poslední tipující: Amonasr, Přednosta, Fialový metal, Protos1182, CULIKATÁ, Kan, Koala, Psavec
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná poezie :) Tam ta dam

05.06.2022 22:02:56 | Narra

Ach, děkuji. Milé od Tebe.

06.06.2022 04:54:31 | mkinka

"Nitrem jsi prodýchán. Uvnitř mě dán." - nádhera.

05.06.2022 15:32:18 | Koala

Moc děkuji za podporu mé básně.

05.06.2022 15:43:20 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí