Zloděj mého srdce

Zloděj mého srdce

Anotace: Je jedno, co se dělo, nebo bude dít, z mého srdce tu lásku nenechám odejít. Nikdy. Dal jsi mi to, co nikdo jiný.

Já budu tě vždycky milovat,
mé srdce zůstane s tebou,
já nepřestanu nikdy litovat,
že posrala jsem to celé sebou.

Věděla jsem, že jednou budu milovat jako blázen,
nic nemohlo zastavit tu vášeň.
Odpusť mi, lásko, že jsem to zkazila,
než zničit tebe, radši bych nežila.

Znamenáš pro mě celý svět,
chci ty pochybnosti vzít zpět.
Ale už je pozdě na to,
nevrátím, co bylo vzato.

Pro mě ale zůstaneš ten jediný,
co dokázal mou uzavřenost změnit,
Ten jediný,
kterého nikdo nedokáže vyměnit.

S tebou poznala jsem, jaké je, když se někdo zajímá,
a každou část tvého života pečlivě vnímá.
S tebou nezažila jsem nezájem žádný,
jinde ano, proto ty jsi ten bezvadný.

Občas chovali jsme se k sobě jako šílenci,
nikdo nechápal, že jsme milenci.
Ale mně to smysl dává,
jen tvá přítomnost se mnou tak mává.

Jen slyším tvůj hlas
a přicházím v úžas.
Ovládáš mě vším, co máš,
jen ty mě teď tak dobře znáš.

A proto budeš můj poslední,
žádný jiný mi tak nesedí.
A proto nebudu s nikým jiným,
na doživotí jsi vinným

v krádeži mého srdce.

Zbožňuju tě, ať se dělo cokoliv
a vždycky budu broučku..
Autor moongirl, 06.06.2022
Přečteno 189x
Tipy 5
Poslední tipující: Stanislav32, Guldrun, mkinka, Sonador
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...láska není stav, ale děj...nemůžeš ho mít...;-)jen ho žít...

06.06.2022 16:46:17 | Marten

Krásné vyznání

06.06.2022 10:17:01 | Marry31

každá láska má smysl... hlavní ale je najít potom i tu lásku k sobě samému... mít sám sebe na prvním (spíš druhém, první místo patří stvořiteli:) místě;)

06.06.2022 09:02:15 | Sonador

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí