Není Ti Nic ?

Není Ti Nic ?

limuzína se znakem černého koně
a tří hvězd

to si nechám líbit

žirafa měla vždycky prima styl

šofér je trpaslík
s veselou rukou na volantu
a v zrcátku se ptá

jestli mám v pořádku vercajk
že slečna Sobecká
očekává
profesionální přístup alfa


...

žirafa je stále slečna

stále nezapomenutelná světlá čtyřnožka od piána

měli jsme krásné mládí

nevybouření

a ty strnulé pohledy když jsme do sebe spadli
aniž bych začal hrát

a to bylo pořád – tak nám zahraj... je tady piáno
nebo budeš jen tichem pro ráno

posmívali se již přiopilí lišajové v salonku

blonďatý detektiv se na to nevydržel koukat
a kdo by čekal že zakročí
na večírku sebejistých očí

věděla že neumím zahrát ani skákal pes
a kolotoč se už hodně točil

kdo by řekl že ochutnám citronových medvídků
na rtech astronautky

není ti nic ?


náš první polibek
v krůpějích rubínové rtěnky a sladké krve
a poslední srdci

...

jasně
Autor J's .., 07.06.2022
Přečteno 162x
Tipy 18
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Iva Husárková, Kan, Sonador, Lexi, CULIKATÁ, zdenka, Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí