Touha po doteku

Touha po doteku

Anotace: Něha-dotek-touha-vášeň-láska..krátká slova a přitom tolik znamenají!!!

Omámena přívalem něhy pod Tvým dotekem,

směřující ke znovuzrození mé ženskosti,

jen Ty a já propojeni éterickým okamžikem,

jen my a pocit bezprostřední vzájemnosti.

Těším se na vše co dopřeješ mému tělu, čím pohladíš mou duši.

Při pouhé myšlence na nadcházející setkání mé srdce prudce buší.

Očekávání překypuje silnou dávkou touhy,

jediné co vím, že nejsi muž pouhopouhý.

Ten den, kdy se Ti celá odevzdám,

těch pár hodin, kdy do péče se Ti svěřím,

ten moment téměř až epický ,, doufám,,

ve vzájemnou spřízněnost věřím.

Elektrizující náboj vášně hluboko pod kůži se vryje,

zážitek, který z mé vzpomínky nikdo nikdy nesmyje..

Autor Soliteria, 07.06.2022
Přečteno 420x
Tipy 12
Poslední tipující: CULIKATÁ, Iva Husárková, Fialový metal, Sonador, šerý, Psavec, Protos1182, Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásně zamilovaná :-)

08.06.2022 09:56:18 | CULIKATÁ

Tleskám. Báseň plná něhy.

07.06.2022 15:59:54 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí