Hnětu korálky

Hnětu korálky

Korálky slov si navlékám,
na šňůru minut soužití.
Do slunce duši oblékám,
a srdce nutné k přežití.

Ty pohledem mi česáš mysl,
vrním jak kocour na okně.
Ve snech již dávno jsem tě tiskl,
teď prosím živě pohlaď mě.

Hvězdy blednou v jiskách žáru,
jak stoupaj výjevy mých snů.
Rty jak víno sosáme z pohárů,
ke dnu já již neklesnu.
Autor petrzal, 10.06.2022
Přečteno 174x
Tipy 10
Poslední tipující: jenommarie, CULIKATÁ, Psavec, mkinka, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vychutnávej plnými doušky :-)

11.06.2022 20:14:27 | CULIKATÁ

Tato básnička se mi moc líbí.

10.06.2022 14:12:23 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí