Nejistota, bolest, konec

Nejistota, bolest, konec

Anotace: A potom mi došlo, že je možná lepší odejít nadobro, než trpět každý den znovu a znovu láskou, kterou už nikdy neopětuje..

Uteču daleko, uteču dokud,
nepřijmu tu bolest jako osud.
Nezvládám tu bolest, nezvládám ty hrátky,
vím, že nemůžu své jednání vzít zpátky.

Ale co mě bolí mnohem víc,
chceš, abych s přátelstvím vyšla vstříc.
Jednou tohle, podruhé ono,
takhle to nefunguje, ty troubo.

Pořád to děláš, domluvíš se na něčem,
rázem tu dohodu přesekneš mečem.
Čemu mám věřit, čeho se držet,
tohle nejde vydržet.

Udělám všechno, abych byla lepší,
ale takhle už žít nechci.
Uvidíme se za 4 měsíce, ne neuvidíme,
nejdřív musíme být přátelé, pak uvidíme.

Třeba to bude dobrý, ne nebude,
vyber si přátelství, nic jiného nebude.
Víc nerozhodného muže jsem nepoznala,
promiň, že k chybám svým jsem pozdě dozrála.

Ale tohle opravdu už nesnesu,
radši daleko se odnesu.
Ponesu se tam, kde nepotká mě klam,
ponesu se tam, kde zatajím svůj žal.

Nechej mě už být,
odejdi daleko, kam jen chceš.
Musím tě nechat jít,
už nesnesu tu bolest.

Raději tě budu potají z dáli milovat,
než každý den v tvé přítomnosti té lásky litovat.
Buď hlavně šťastný,
nic jiného nechci.

Díky za vše zlato.
Autor moongirl, 13.06.2022
Přečteno 170x
Tipy 8
Poslední tipující: Emily Říhová, Iva Husárková, CULIKATÁ, Marry31, mkinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Když láska se vytrácí
v bouřkách všedních dnů,
pak lepší je najít nový cíl,
dát vale planým snům...
Hodně štěstí, Moongirl*

16.06.2022 23:09:15 | Emily Říhová

Souhlas s Marry31, ale vím, že někdy je to velmi těžké a chce to hodně moc sil. Asi to není ten pravý...

13.06.2022 09:52:41 | CULIKATÁ

Já vím, že je to ten pravý, jen jsme se zamotali v hádkách a asi musíme být nějaký čas sami, aby nám došlo, co jsme v sobě skutečně měli..

13.06.2022 15:35:42 | moongirl

Někdy je lepší odejít...

13.06.2022 09:08:07 | Marry31

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí