Navždy s tebou

Navždy s tebou

Anotace: Život

Ať jsi tady nebo tam 

Osud nám cestu vzal 

Bez vlka je cesta dál 

Co snít je tanec a bál 

 

Ve světě co hledám tě 

Jako žena nevzdám se 

Kde je ten sen co sním dnes 

Zítra to zapomenu kde to jsem 

 

Jako vlčice se nebojím 

Ve snu si tě políbím 

Tam kde mohu o tobě snít 

Tak mě nebuď ať můžu jít 

 

Ty oči co chtějí snít 

Ty už nechtějí žít o nic víc 

 

Autor vlcatko, 13.06.2022
Přečteno 327x
Tipy 14
Poslední tipující: Aramgad, Stanislav32, najrob7410, mkinka, CULIKATÁ, Protos1182, Iva Husárková, Psavec, Fialový metal
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí