Kouzelná láska

Kouzelná láska

Anotace: Tak to je.

Když v srdci tvém velká láska rozkvete,
změní se v krásnou růži z malého poupěte
V něžného motýlka s křídly z blankytu,
z mladého děvčátka, co volá už je tu

Láska svým kouzlem všechno změní,
kvůli ní budeš vrkat až do kuropění
Ať zbožný jsi či zatvrzelý ateista
vždy jí přenecháš v srdci kousek místa

Láska je souzvukem srdečních tepů,
zrovna tak echem milostných vzdechů
Láska celý svět ti náhle změní
bez ní bys navždy upadl v zapomnění
Autor Psavec, 21.03.2007
Přečteno 427x
Tipy 2
Poslední tipující: PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná slova, pravdivá, moc se mi líbí...*:)

07.02.2011 20:55:00 | PIPSQUEAK

...svatá pravda ...

22.03.2007 13:59:00 | WhiteSkull

Ano, láska všechno svým kouzlem změní.
Nádhera.

21.03.2007 23:53:00 | Verule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí