jak se (ne)přivádět k šílenství?

jak se (ne)přivádět k šílenství?

Anotace: ...moc jí to slušelo...

pohledem propálím
bílé dveře
pohybem pomalým
pryč se béře
rozum můj zdravý
nemocným se stává
po klidu dravý
není snad ta pravá?

žaluzie dole
světlo hledám za nimi
mé bitevní pole
kouř s příchutí maliny
schovávám se za něho
zbabělec, co by vidět chtěl
proč jsi jenom má, něho
krásu matky přírody děl.

impulzivní slova, činy
přinášejí pak jen splíny
hledám auto, hledám Tě
kdysi v černém kabátě
z chiastolitu oči
minulost se úročí
oči z chiastolitu
spojení silou nýtů
třeba časem povolí
nahradí ji kdokoli?
Autor Leynd, 14.06.2022
Přečteno 180x
Tipy 5
Poslední tipující: CULIKATÁ, Psavec, mkinka, Fialový metal
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To uvidíš, zda ji někdo nahradí, snad ano, snad ne :-)

14.06.2022 16:17:03 | CULIKATÁ

osobně bych preferoval "snad ne", ale tak uvidím, co osud přinese :-). díky za zastavení.

14.06.2022 22:36:45 | Leynd

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí