Jsi (má láska)

Jsi (má láska)

Anotace: Pro Míšu

Jsi květina co rozvoní se kolem,
jsi moje žena aspoň na ten
jeden den.

Jsi moje láska, bílá sedmikráska.
Jsi moje štěstí na životním
rozcestí.
Jsi moje beruška, moje zlatíčko,
moje štěstíčko, moje všecičko.
Autor Hops, 21.03.2007
Přečteno 769x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí