Návrat?!?

Návrat?!?

Anotace: Já bych se strašně moc chtěla vrátit ale nevím jestli to dokážu..:-(

Teď vím po téhle probdělé noci,
Že byla jsem jenom v tvé moci.
Jak dlouho já nad tím přemýšlela
a nic jsem bohudík nevymyslela.

Jenom jsem snad zjistila:
Že miluji Tě pořád a stále,
Nechci to v sobě dusit dále.
Ale nevím, jak ti to mám říct,
Že chci stále ještě pořád víc.
Já nevím, jestli věřit mi budeš,
Nebo radši si za jinou půjdeš?!?
Prosím, zkus to se mnou ještě,
Opravdu prosím, nehledej jiné děvče.

Já tě opravdu hrozně moc miluji,
Teď svého rozhodnutí lituji… :-(
Autor dolfik131313, 21.03.2007
Přečteno 488x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezká báseň, ale smutná :-(

21.03.2007 14:40:00 | Hops

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí