Mezi světy

Mezi světy

Chladím si pod víčkami v stínu,
obrazy snů svých schovaných.
Odolám snadno teď i kráse blínu,
poslouchám zpěvy písní prastarých.

Srdce si s duší mou zas notují,
jiskry tónů světlem chrání.
Za bytí lásko tobě děkuji,
jsi zhmotněním mých přání.

S mrkáním hvězd k procházce odcházím,
kde sladce s tebou se zas vídám.
Stejně jak když slunce paprsek mě vytahuje,
do nového dne kde s tebou snídám.

A tak se motám mezi dvěma světy,
hranice tenká stuha se mi posmívá.
Předmětem snů i života jsou s tebou lety,
to štěstí mnoho lidí nemívá.
Autor petrzal, 21.06.2022
Přečteno 158x
Tipy 10
Poslední tipující: mkinka, šerý, Sonador, jenommarie, Psavec
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná, skládáš to dobře, měj se fajn .)

22.06.2022 09:52:32 | Constantine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí