Pozemská mise

Pozemská mise

Houpe se v bocích
A v jejích krocích
Je zvláštní šmrnc
Kouzelná energie

To není jen mládí
Co každého svádí
Pohledem na ni
Každý hned ožije

Chodí tu dáma
Je mezi náma
Je za to ráda
Je tančící galerie

Vše se s ní točí
Snad v jejích očích
Vyčteme všechno
Co je ji milé

Jsme za ni rádi
Snad každého hladí
Úsměvy v tvářích
Z nich ona žije

Je to pozemská mise
Že na ni smí se
Dlouze dlouze koukat
A v krásno doufat

My nabíjíme jí
Ona zase nás
Zvláštní silou
Mocnou energií

Není jedna z davu
Zamotává nám hlavu
Houpe se v bocích
Je úžasný pocit...
Autor Stanislav32, 21.06.2022
Přečteno 231x
Tipy 17
Poslední tipující: psorm, DH22, Emily Říhová, mkinka, CULIKATÁ, šerý, Protos1182, Sonador, Vivien, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Stando, krom toho,
že báseň se krásně čte a hladí,
dává mysl všanc a celou ji rozdovádí ;-)
Děkuji, že jsem ji mohl číst...
Užil jsem si to *ps*

23.08.2022 20:08:36 | psorm

To mě těší. Standa

23.08.2022 20:22:30 | Stanislav32

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí