Rendez-vous na obloze

Rendez-vous na obloze

Anotace: Milenci odděleni dálkou, životem, osudem.

Pozoruji hvězdy na obloze noční,
hodiny doufám, že uvidím tebe,
že díváš se také, v hrudi mám pocit,
hvězdy se kupí přes celé nebe.

Vidím tam prameny tvých vlasů,
jiskru tvých očí, tvou krásu,
jak záříš a po očku koukáš se na mě,
jak víla tančíš ve hvězdách ladně.

Maličký cítím se oproti tobě,
jen človíček bezmocně pozorující,
najednou voláš mě nahoru k sobě,
já blížím se v náruč ti levitující.

Konečně společne tančíme na nebi,
po kapkách z našich slz déšť se tvoří,
štěstím? smutkem? Kdo ví, ten nepoví,
srdce naše však láskou hoří.

Hodiny v obětí utekly jak okamžik nám,
Slunce vstává, hvězdy mizí, nový den,
probouzíme se doma však každý sám,
tanec náš jen možná byl sen.
Autor Serja, 22.06.2022
Přečteno 223x
Tipy 8
Poslední tipující: CULIKATÁ, Sonador, Iva Husárková, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí