nestačí se jednou poučit ..

nestačí se jednou poučit ..

Anotace: Dálka umí pěkné divy..

Když Tě vidím objímat tě moc chci
a slzy v očích mám.
Já Tě moc miluji
a zbytek světa nevnímám.
Míšo co to semnou provádíš,řekni jen proč
cítím se jak blázen co jde na dětský kolotoč.
Já vím,že cesta mezi námi je dlouhá a teď zbývá mi vzpomínka pouhá.
Ale vždyť nic jiného k lásce nám nebrání.Však ty jen mlčíš a já už čekám jen zklamání.
Že přijedeš už nedoufám,teď už někde ležím a nedejchám..
Autor zajicek.vjamce, 21.03.2007
Přečteno 365x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Začátek dost šílenej, ale tím koncem jsi opravdu zazářil.

22.03.2007 02:25:00 | foxman

:-((( smutná, moc smutná...:-(((

22.03.2007 01:08:00 | Dejfor

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí