*-*On motýlí král.

*-*On motýlí král.

Anotace: ~~~~~~~~~~

................................

~~~~~~~~~~
Je v červnu zrozená
ta růže červená
navštívil ji motýl
a hned ji políbil...
a že je červená
víc se nečervená
šeptá mu do ouška
k čemu lásky zkouška ?

Motýl se usměje
krásný den popřeje
potom se rozloučí
růži slzí oči...
ráda by si povídala
svojí vůní navoněla
on však letí k slunečnici
k motýlkové čekající.

Tykadly se přivítali
na sebe se usmívali
a pak letí dál
ona je snad princezna
a on?
On motýlí král.
O červené růži jí pak povídal.

.................
~~~~~~~~~~~

Autor Květka Š., 27.06.2022
Přečteno 150x
Tipy 10
Poslední tipující: jenommarie, Snacek, Fialový metal, CULIKATÁ, mkinka, Marten, Vivien
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A létali spolu- nahoru a dolů:-)

27.06.2022 19:12:44 | CULIKATÁ

...a mají se rádi :-)

29.06.2022 13:55:51 | Květka Š.

on motýlí král, záletnicky zatoulán

27.06.2022 15:18:36 | Vivien

:-)...no co už...

29.06.2022 13:58:29 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí