Mezi námi propast zeje

Mezi námi propast zeje

Anotace: Taková propast... Snad se náplní pláčem nebes...

Mezi námi propast zeje

Nezkažená časem,
Nejmilejší, stále jsi...
Jsi zeleným klasem,
byť je horké počasí...

Usmíváš se mile,
Tvé oči se stydí,.
Vždy jsou krásné chvíle,
kdy Tě ty mé vidí.

Čistá láska nevinná
ve Tvých očích začíná,
ve Tvých vlasech skryje se,
jako hadi v pralese...

Tvoje tváře rozmilé,
úsměvem jsou zalité,
záříš šťastně na míle,
mezi námi rozseté.

Mezi námi propast zeje,
přes ni na se křičíme,
ať ji bouře, déšť zaleje,
do vody pak skočíme...

A až k sobě doplaveme,
vše se v krásné promění,
my v propasti zaplavené
štěstím budem zblázněni...

Autor Roser, 30.06.2022
Přečteno 206x
Tipy 15
Poslední tipující: Rozmarýna, Discipulos, Emily Říhová, Fialový metal, Sonador, blues, Fractura cordis aperta, Jacob P. Verlaine, mkinka, šerý, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Obrovská emoce. Text velmi zdařilý a milý, že je ze srdce.

01.07.2022 10:30:31 | mkinka

Děkuju mooc, Jití (=

01.07.2022 10:52:05 | Roser

Rádo se stalo.

01.07.2022 11:00:14 | mkinka

Moc a moc bych ti to přála :-) Nádherná báseň, mimochodem!

01.07.2022 07:16:29 | Fractura cordis aperta

Děkujuuuu, drahá Fracturko (:

01.07.2022 08:04:42 | Roser

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí