Začínáme hrát

Začínáme hrát

Začínáme hrát,
každý na opačné straně stolu.
Jsme jak dvě duše,
co nemohou hrát spolu.
Opačné světy se teď prolínají,
když nikdo jiný než my dva
zde právě nyní není.
Jen já a ty v hodinách večerních,
nic jiného neslyším než tvůj božský smích.
Kéž by čas na chvíli zastavil
a nechal nás tu hrát navěky.
Jelikož pouhé tvé letmé doteky
jsou to, co bych si nejvíce přál.
Ach, jak moc rád bych až do ranních hodin s tebou hrál.
Jen s tebou,
jen s tebou ty hry deskové.
Autor Zigi, 02.07.2022
Přečteno 235x
Tipy 13
Poslední tipující: CULIKATÁ, Jeněcovevzduchukrásného, mkinka, Stanislav32, Lexi, Nariam, Frr
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Parádní, ta se teda povedla St.

07.07.2022 15:19:22 | CULIKATÁ

hezké

03.07.2022 09:40:26 | Stanislav32

Moc hezké to je..

02.07.2022 18:03:28 | Lexi

Mně se letmé doteky plní.. A také mi stačí.. Když se hrajem spolu na dostupnost /nedostupnost. Je to uzasné
Přeji ťi to

02.07.2022 16:36:20 | Nariam

krásná báseň.

02.07.2022 16:27:23 | Slav Milo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí