*-*Miluje slunečnici ?

*-*Miluje slunečnici ?

Anotace: ~~~~***~~~~

-------------------------

~~~~~~~
Já jsem tady hlásí slunce
vždyť v létě o mně víte
zářím i na stromy v sadu
a vy? Slamák nasadíte...
Strejda ten má slunečnici
jako svoji holku rád
od pondělku do neděle
ji bude květy počítat...
bude krásná jak nevěsta
hlavně v naší ulici
žluté šaty na ní září
a co ten strejda?

Miluje slunečnici ?

Do té její sukně zlaté
teď víla víl se obléká
i když sukně moc nesedí
tak ona se nevzteká...
kopretina mák i chrpa
už neříkají vůbec nic
jenom motýl ten se baví
s nevěstou ze slunečnic...
Nevěsta je bez ženicha
strejda si to rozmyslel
slunečnice trochu vzdychá
strejda na pivo teď šel...

..................................
~~~~~~~~~~

Autor Květka Š., 03.07.2022
Přečteno 135x
Tipy 13
Poslední tipující: mkinka, CULIKATÁ, Emily Říhová, Marten, jort1, Fialový metal, jenommarie, Frr
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jé. Moc potěšilo. Táta má jednu slunečnici na zahradě.

05.07.2022 20:30:55 | mkinka

Slunečnice jsou krásné, tu jsou jich plná pole Květuško.

05.07.2022 20:29:29 | CULIKATÁ

Ani den bez slunečnice
a její krásy...milovanou slunečnici
každý milovat musí:)
Pěkné a zas naladila Květuško milá, ať se TI daří.

03.07.2022 15:50:35 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí