Pro tebe

Pro tebe

Sedíme u sebe
a noc je ještě mladá,
hledíme na nebe,
jak hvězda k zemi padá.
V měsíční koupeli
se opájíme sebou,
pro svět jsme zavřeli
na plácku pod jehnědou.

S půvabem motýlím
ti vánek čechrá vlasy,
pomalu upíjím
pramínky tvojí krásy.
Lenivě plyne čas
a v dáli zpívá řeka,
před zimou chrání nás
hustá travnatá deka.

Tvé tělo úhoří
mi protéká skrz dlaně,
v polibcích rozhoří
se nekontrolovaně.
Úsvit se rozplyne
v příboji naší touhy,
celý svět zahyne
v krátký okamžik pouhý.
Autor Nazarian, 07.07.2022
Přečteno 281x
Tipy 12
Poslední tipující: Kan, Fialový metal, Sonador, Psavec, CULIKATÁ, Rozmarýna, paradoxy, Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné.

07.07.2022 20:48:12 | CULIKATÁ

Hezké.

07.07.2022 16:53:25 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí