Znám

Znám

Anotace: ...věnováno...

Voňavým dotekem mé ráno otvíráš, 

laskavým pohledem mě cele objímáš,

zahalen něhou Tvou,chci ještě chvíli snít, 

jak je to nádherné Tě vedle sebe mít, 

sladce se usmíváš má lásko voňavá, 

duše je blažená ,že bytí Tvoje zná...

 

Znám každý záhyb kůže Tvojí 

i všechny tóny Tvého hlasu ,

Znám ladnost lehkou chůze Tvojí 

i vůni kopretin z Tvých vlasů. 

Znám sladkost retu,který chutná 

po medu lesních včel 

a jsem šťastný, že ke mě anděl přiletěl...

 

V nádherných očích chci si ještě chvíli číst, 

jak láska v duších nám píše nový list,

Ty jsi mou zahradou, kde láska rozkvetá, 

před Tebou duše má s úctou pokleká...

 

Znám každý záhyb duše Tvojí...

 

 

Autor chalcedon, 07.07.2022
Přečteno 200x
Tipy 11
Poslední tipující: Emily Říhová, Vivien, Psavec, Sonador, CULIKATÁ, jenommarie, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezky napsané.

07.07.2022 17:23:32 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí