Zlý sen

Zlý sen

Anotace: Prosím, vzbuď mě z té noční můry, hledám tě všude, kam se podívám. Čekám na den, kdy vrátíš se a už se neztratíš.

V momentu, kdy ulehám do peřin,
v nás dva o to více věřím.
Zavírám oči s myšlenkami na tebe,
usínám s přáním mít tě znovu u sebe.

Hledím do tvých očí,
co rázem můj svět jediným pohledem otočí,
Slyším tvůj krásný hlas,
který ozývá se v pravý čas.

Slyším, jak sladce mi šeptáš,
hladíš mě po vlasech a něžně mě lechtáš.
Slunce mé, ozývá se ruským hlasem
a rázem pohlcuje nás oba vášeň.

Nepředstavitelná síla nás k sobě jako magnet táhne,
můj rozum, mé tělo, má mysl jen po tobě prahne.
Když jsem vedle tebe, všechno jako skládačka zapadne,
všechno negativní ze života záhy odtáhne.

Existujeme jen my dva,
navždy můj, navždy tvá.
Jen vedle tebe jsem svá,
vysmátá a praštěná.

Čert vem, že to vždycky nebylo hladké,
po tvém boku možná není to snadné.
Ale nic, co stojí za to, není lehké,
dřinou musíš budovat věci velké.

S tebou bych obešla celou zem,
kamkoliv se ti zachce s sebou mě vem.
Pro mě je domov tam, kde jsi ty,
jen s tebou chci trávit všechny své dny,

až do konce konců…

A potom se budím
a myšlenkami bloudím.
Nejsi vedle mě
a já se modlím, aby to byl jen zlý sen.
Chci otevřít oči
a znovu tě vedle sebe spatřit,
jen tobě smím patřit.
Autor Tvoe_solnce, 19.07.2022
Přečteno 218x
Tipy 4
Poslední tipující: CULIKATÁ, Marry31, Iva Husárková, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Co bylo těžké, je teď dvakrát těžší. Přeji hodně síly v těchto těžkých dnech :)

20.07.2022 12:29:47 | Marry31

Moc děkuji Marry

20.07.2022 16:59:26 | Tvoe_solnce

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí