Křídla

Křídla

Anotace: ..pro malou slečnu

Křídla

Až ti vítr rozhodí culíky,
na patě se roztočíš, že písek bude vát
za cesty dlouhý a veliký,
na jejich konci, tam budu čekat a stát.

Až ti zas uteče míč,
kutálet se bude jak slova co říct jsem měl.
Neplakej, to nejsem pryč,
Jen polykám věty, co jsem dávno zapomněl.

Ještě mi zahraj na nejtenčí strunku,
než ji rozezníš.
Ještě mi zatanči, pak roztáhni křídla.
Vím, že mi pak odletíš.

Stále cítím chladný vánek za krkem,
na konci prašných cest.
Pořád vím, že jsi, že jsme, že jsem,
jen, už nemusím tě nést.

Poslední tanec uprostřed nočního pokoje.
Zhasneme a ty se nebudeš bát.
Jen mi řekni děvčátko, který z nich to je.
víš co řeknu já? Leť, mám tě rád.

Ještě mi zahraj na nejtenčí strunku,
ještě, než ji rozezníš.
Ještě mi zatanči, pak roztáhni křídla.
Vím, pak mi odletíš.
Autor Eliott Fargley, 22.07.2022
Přečteno 174x
Tipy 14
Poslední tipující: Emily Říhová, mkinka, Psavec, Fialový metal, Jan Kacíř, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Až roztáhne křídla, poletí,
však ráda se bude vracet pro tvé objetí... Krása, Eliotte...

25.07.2022 18:46:48 | Emily Říhová

Lehce smutný nádech, ale moc hezké :)

22.07.2022 13:28:43 | Marry31

Netřeba slov, moc krásná pro malou slečnu, s velikou láskou v srdci, která je cítit z každého slova.

22.07.2022 11:02:56 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí